publicerat   2012-12-30   23:41:29  postat i:  Allmänt

blondinbella & the body shop

publicerat   2012-12-30   23:37:00  postat i:  Vardagligt

monkiMin fina klänning härovan är från Monki. Tycker personligen att Monki har snyggast kläder på sommarhalvåret. De har dock många fina, gosiga tjocka stickade tröjor nu under vinterhalvåret, men på sommaren gillar jag dem mer då de är pro på enkla linnen, fina klänningar osv!
publicerat   2012-12-30   23:31:40  postat i:  Skriverier & tankar

med robin aka jesus kring halsenFör mig är avbildningen av Jesus såhär, alltså Robin Bengtsson. 
publicerat   2012-12-30   23:25:00  postat i:  Limited Edition

den trettonde decemberDen trettonde varje tolfte månad per år är det något fint som heter lucia som existerar, en lagom hetsig och väldigt, väldigt mysig högtid tycker jag. Pappa lyckades fånga en fin min från mig från det här luciatåget... haha, söt.
publicerat   2012-12-30   23:08:32  postat i:  Allmänt

le happy me, typ

publicerat   2012-12-27   22:57:00  postat i:  Allmänt

6 viktiga punkter

Man gör som man vill med livet. Man gör det man tycker känns rätt för stunden. Det ska inte existera något man en dag ångrar i livet. För, gör man det som man tycker känns bra just för tillfället, så kan man inte ångra det. Då är det inget att ångra. Det är de här valen som du gjort i livet som formar dig till den du idag faktiskt är. Om du inte gjort de där valen du kanske idag tänker att du inte borde, då hade du inte suttit med den personligheten du idag har, du hade varit en helt annan människa.

Konsten att aldrig titta tillbaka. Att aldrig tänka på det förflutna, för det är bara det framtida som står vid din näsa. Det finns inget som säger att bara för att man tittar tillbaka på saker som hänt, så kommer det framtida att bli bättre.

Att inte lyssna på någon annan. Att göra det som man själv vill, vågar och tänker göra! Det viktigaste i ditt eget liv är DU och det innebär också att du ska göra saker som du själv säger till dig att göra. Om någon annan tycker det är konstigt, låt hen. Det är du det handlar om, du och ditt liv. Så, gör vad fan du vill med det.


Du lever bara en gång, och här kommer det fina uttrycket YOLO
. Man kan tolka YOLO hur man vill och jag vet att människor tolkar det olika. Jag tolkar det som att, man ska inte wastea tid på ingenting. Man SKA göra Det där, man SKA dejta den där killen man egentligen inte vågar, man SKA man SKA. Det är bara så det är. Gör man ingenting, nä men då får man väl ta den risken att livet också blir så. Och här kan man inte ens säga tyvärr, för livet går ut på att ta risker, att våga ta riskerna och riskera, kära vänner.

Att våga. Väntan på det som ska hända. Väntan är den bästa, väntan är den värsta. Det är då man kan fantisera, tänka på hur det kommer att bli, hur det absolut inte  kommer att bli – och hur man ska göra om det blir si eller så. När man har väntan, då vet man att man gjort ett val. När man dessutom har längtan, då vet man. Now we talk. Då vet man att det är någonting man vill. Då vet man att man har gjort ett val som är rätt. För ja, det finns väntan utan längtan. Det finns också längtan utan väntan, men den är inte ens lik ovanstående. Det är bara någonting som existerar i tankar och drömmar.

När man har fattat vem man är, och vem man trivs med. Alla kommer någon gång till denna tid då vi äntligen (score!) har fattat vem man innerst inne egentligen är, vem eller vilka man trivs bäst med och vilka man inte kan lita på och vilka man inte vill umgås med. När denna tid är kommen, då vet man. Då vet man att livet bara är på väg uppåt, framåt, och i alla andra bra vägar också. Det är nu man slutar att tvivla, vela och allt det där. Det är nu man kan säga nästan direkt ”Jag vill inte dejta honom för att han är si, eller så!” eller ”Jag pallar faktiskt inte att dra ut ikväll. Jag måste stanna hemma och vila, städa rummet och sova”.

publicerat   2012-12-16   21:58:54  postat i:  Allmänt

movie

publicerat   2012-12-16   21:56:00  postat i:  Allmänt

there was a time

publicerat   2012-12-16   21:08:00  postat i:  Allmänt

santa lucia

 
Nora, jag och Jossa sjunger "En stjärna lyser så klar" och "Santa lucia". Det är luciatåget var så himla fint ska ni veta, ett av dem finaste jag sett trots att jag själv var med i det och inte såg det från publikens synvinkel hehe.